buy #sasdjhfy no prescription, generic #gfhhdsff3 , Purchase generic zovirax Online, viagra professional online, aldara online, luxurydaily.com, levaquin uk
scl-avustus-770x433

Avustuskumppanit

Suomen World Vision

Suomen World Vision ja Joulupukkisäätiö ovat solmineet yhteistyösopimuksen vuoden 2011 syksyllä. Sopimuksen taustalla on yhteinen kiinnostus maailman lasten hyvinvointiin.

Suomen World Vision on lasten elinoloja ja oikeuksia edistävä kehitysyhteistyöjärjestö ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä World Visionia. World Vision toimii lähes 100 maassa 40 000 työntekijän voimin ja sen avun piirissä on noin 100 miljoonaa ihmistä, joista lähes 4 miljoonaa on kummilapsia.

Suomen World Vision tekee pitkäjänteistä kehitysyhteistyötä Afrikassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Tavoitteena on pysyvä muutos, jossa lasten, perheiden ja yhteisöjen kokonaisvaltainen hyvinvointi on lisääntynyt. Suomen World Vision on poliittisesti riippumaton ja yksittäisiin kirkkokuntiin sitoutumaton järjestö. Toiminta perustuu kristillisille arvoille ja toisen vakaumuksen ehdottomalle kunnioittamiselle. Järjestö on ulkoasiainministeriön kumppanuusjärjestö ja Vastuullinen Lahjoittaminen ry:n jäsen.

Pelastakaa Lapset Ry

Pelastakaa Lapset ry on vuonna 1922 perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia ja pyrkii edistämään lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa Lapset on osa Save the Children – järjestöä, joka toimii lasten hyväksi yli 100 maassa. Visionamme on maailma, jossa toteutuu jokaisen lapsen oikeus elämään, suojeluun, kehittymiseen ja osallistumiseen. Tehtävänämme on parantaa sitä tapaa, jolla lapsia kohdellaan sekä saada aikaan välittömiä ja pysyviä parannuksia lasten elämään.  Lisätietoa: www.pelastakaalapset.fi

Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
YouTube
Pinterest