viagra no prescription, uk order generic prednisone online , uk order generic zovirax online , cost of order zovirax without prescription uk, buy #kuyHsdy 150 mg, vertica.com, www.luxurydaily.com

Tuomo tonttu

Tuomo-tonttu

157-vuotias parraton tonttu. Tuomo on kovin nuori tontuksi, ihan lapsenkengissä vielä, taikka töppösissä oikeastaan. Tuomo ei ole syönyt tuttia enää ainakaan sataan vuoteen! Hän osaa tehdä voltin loikkiessaan katolta nietokseen. Tuomo Ihailee Joulupukkia yli kaiken.

Tontut ovat joulupukin uskollisia apulaisia, joiden tehtävänä on lasten lahjatoiveiden selvittäminen, lahjojen tekeminen ja jakaminen. Tontut asuvat Joulupukin ja Joulumuorin kanssa Lapin Korvatunturissa, mutta heitä näkee usein varsinkin joulunaikaan missä tahansa Suomessa.

Tontut ovat erikoistuneet erilaisiin töihin; lahjatontut tekevät joululahjoja, postitontut huolehtivat Joulupukin postitoimistosta ja sen laajasta kirjeenvaihdosta, keittiötontut auttavat ruoanlaitossa, karkkitontut tekevät joulukarkkeja, porotontut hoitavat poroja, kalastajatontut tuovat lohta Joulupukin ruokapöytään, marjatontut marjastavat, puurotontut tekevät joulupuuron, autotontut ajavat autoa, tietokonetontut hoitavat nykyaikaista tiedonvälitystä, puhelintontut vastaavat puhelimeen, nukketontut tekevät nukkeja, kutojatontut kutovat kauniita sukkia ja lapasia jne. jne. aivan loputtomiin. Tontut ovat kooltaan pienempiä kuin Joulupukki, mutta heidänkään ikäänsä ei tiedä kukaan, eivät he itsekään.

Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
YouTube
Pinterest