buy zoloft, uk order generic prednisone online , viagra professional online, aldara online, luxurydaily, zoloft without prescription, http://www.museodelnovecento.org#buy-online

Säihky tonttu

Säihky-tonttu

111-vuotias vaaleanpuna hiuksinen Säihky on todellinen ilopilleri, joka saa kaikki hyvälle tuulelle. Tanssi ja laulu kuuluvat Säihkyn lempitouhuihin. Hän osaa soittaa kulkushameella useita lauluja samalla tanssien. Säihky pitää kaikesta missä on värejä ja raitoja. He ovat Palle poron kanssa usein hippasilla.

Tontut ovat joulupukin uskollisia apulaisia, joiden tehtävänä on lasten lahjatoiveiden selvittäminen, lahjojen tekeminen ja jakaminen. Tontut asuvat Joulupukin ja Joulumuorin kanssa Lapin Korvatunturissa, mutta heitä näkee usein varsinkin joulunaikaan missä tahansa Suomessa.

Tontut ovat erikoistuneet erilaisiin töihin; lahjatontut tekevät joululahjoja, postitontut huolehtivat Joulupukin postitoimistosta ja sen laajasta kirjeenvaihdosta, keittiötontut auttavat ruoanlaitossa, karkkitontut tekevät joulukarkkeja, porotontut hoitavat poroja, kalastajatontut tuovat lohta Joulupukin ruokapöytään, marjatontut marjastavat, puurotontut tekevät joulupuuron, autotontut ajavat autoa, tietokonetontut hoitavat nykyaikaista tiedonvälitystä, puhelintontut vastaavat puhelimeen, nukketontut tekevät nukkeja, kutojatontut kutovat kauniita sukkia ja lapasia jne. jne. aivan loputtomiin. Tontut ovat kooltaan pienempiä kuin Joulupukki, mutta heidänkään ikäänsä ei tiedä kukaan, eivät he itsekään.

Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
YouTube
Pinterest