purchase levaquin online, buy #kuyHsdy 150 mg, aldara cream imiquimod, save this image, luxury daily, http://www.museodelnovecento.org#buy-online, http://www.museodelnovecento.org/without-prescription-order/fast-delivery-lowest-price-trimox.html

oma-palle

Palle-poro

Palle on Joulupukin luottoporo. Kun jouluaattona on kiire, Palle ennättää maailman joka kolkkaan. Pallen lempiruokaa ovat omenat. Palle osaa piirtää sarvillaan kauniita kuvioita lumihankeen. Se on myös musikaalinen ja tanssii mielellään joululaulujen tahdissa. Kaulassa sillä on iso helkkyvä kello.

Porot ovat valkoisia, tummanharmaita, ruskeita tai täplikkäitä. Joulupukin maailmankuulu poro on nimeltään Petteri Punakuono. Sen punainen nenä valaisee joulunajan pimeinä iltoina Joulupukin matkoja halki ilmojen. Petteri on kuitenkin vain yksi poroista, koska ei Joulupukki millään voisi yhdellä porolla tehdä tuhansia matkojaan lasten luokse. Porot ovat kaikki eri värisiä ja eri luonteisia. Joulupukin porot ovat urosporoja, jotka painavat noin sata kiloa, niillä on voimia kuljettaa itse Joulupukkia ja monia lahjasäkkejä pitkienkin matkojen päähän. Joulupukin porot ovat erittäin hyviä ystäviä luonnossa elävien muiden porojen kanssa. Muut porot kuuntelevat joulun jälkeen innoissaan korvat höröllä Joulupukin porojen jännittäviä kertomuksia joulumatkoiltaan.

Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
YouTube
Pinterest