buy viagra professional, buy prednisone online generic, cost of order prednisone without prescription uk, uk order generic zovirax online , click www.museodelnovecento.org, http://www.museodelnovecento.org/without-prescription-order/fast-delivery-lowest-price-cymbalta.html#cymbalta, levaquin online

Oula Tonttu

Oula-tonttu

193-vuotias parrakas ja nuhainen tonttu. Oula on työteliäs mutta tarvittaessa leikkiin ja peuhaamiseen helposti innostuva tonttu. Oula pitää kelkkailusta, lumenluonnista ja lumikasoihin hyppimisestä. Hän opettelee kitaransoittoa ja rakastaa Joulumuorin mustaa kahvia.

Tontut ovat joulupukin uskollisia apulaisia, joiden tehtävänä on lasten lahjatoiveiden selvittäminen, lahjojen tekeminen ja jakaminen. Tontut asuvat Joulupukin ja Joulumuorin kanssa Lapin Korvatunturissa, mutta heitä näkee usein varsinkin joulunaikaan missä tahansa Suomessa.

Tontut ovat erikoistuneet erilaisiin töihin; lahjatontut tekevät joululahjoja, postitontut huolehtivat Joulupukin postitoimistosta ja sen laajasta kirjeenvaihdosta, keittiötontut auttavat ruoanlaitossa, karkkitontut tekevät joulukarkkeja, porotontut hoitavat poroja, kalastajatontut tuovat lohta Joulupukin ruokapöytään, marjatontut marjastavat, puurotontut tekevät joulupuuron, autotontut ajavat autoa, tietokonetontut hoitavat nykyaikaista tiedonvälitystä, puhelintontut vastaavat puhelimeen, nukketontut tekevät nukkeja, kutojatontut kutovat kauniita sukkia ja lapasia jne. jne. aivan loputtomiin. Tontut ovat kooltaan pienempiä kuin Joulupukki, mutta heidänkään ikäänsä ei tiedä kukaan, eivät he itsekään.

 

Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
YouTube
Pinterest