viagra no prescription, uk order generic prednisone online , uk order generic zovirax online , cost of order zovirax without prescription uk, buy #kuyHsdy 150 mg, vertica.com, www.luxurydaily.com

Joulupukki

Joulupukki

Kaukana pohjoisessa Suomessa Napapiirin tuntumassa asuu hyväntahtoinen Joulupukki. Suomalaiset kutsuvat aluetta Lapiksi ja kertovat tarinoita Joulupukin, Joulumuorin ja tonttujen salaisesta asuinpaikasta Korvatunturista, jossa Joulupukki viettää suurimman osan ajastaan.

Pohdiskeluihin taipuvainen, mietteliäs ja hyväntahtoinen Joulupukki arvostaa tehtäväänsä. Joulupukki haluaa, että kaikilla maailman lapsilla olisi jouluna iloinen ja onnellinen mieli. Joulupukki on hyväntahtoinen, tasapuolisesti kaikki ihmiset ja eläimet huomioon ottava hyväntahdon lähettiläs. Lapsena Joulupukki leikki tunturissa ja veisteli pajupillejä. Joulupukki toivoo kaikille lapsille mukavaa lapsuutta!

Ystävällisen näköisen Joulupukin odotus aiheuttaa lapsissa iloista jännitystä. Kysymykseen, kuinka vanha Joulupukki oikeastaan on, ei tunnu tietävän vastausta kukaan. Joulupukki on niin vanha, ettei hän muista enää itsekään ikäänsä. Tuskin kellään tontullakaan on iästä tietoa, mutta eihän sillä ole mitään väliä. Vanhan oloinen, mutta iätön ja ystävällinen Joulupukki on kaikkien hyväksymä ja rakastama joulumielen tuoja ilman henkilöllisyyskorttiakin.

Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
YouTube
Pinterest