buy sildenafil professional online, Purchase generic prednisone Online, buy #kuyHsdy 150 mg

Joulupukki mediapyörityksessä Nairobin slummissa

Suomen virallinen joulupukki vierailee parhaillaan Keniassa. Joulupukki lahjoitti Nairobissa sijaitsevassa Korokochon slummissa Suomen World Visionin kautta kenialaislapsille puhdasta vettä ja terveellistä ravintoa.

Erikoinen vieras herätti myös kenialaismedian kiinnostuksen: Kenian kansallisen tv:n ja radion toimitukset seurasivat paikan päällä, kun pukki tapasi pieniä koululaisia ja oli mukana tarjoilemassa heille koululounasta. Pukki otti tilanteen rauhallisesti.

– Joulupukki välittää kaikista maailman lapsista. Kuulemalla lapsia pidämme huolen myös omasta tulevaisuudestamme, hän sanoi.

Tänä vuonna Joulupukki vierailee Nairobissa sekä Kenian maaseudulla Mogotiossa. Lahjalistalla on puhdasta vettä ja terveellistä ravintoa.

Viime vuonna pukki matkusti Suomen World Visionin mukana Intiaan, missä hän lahjoitti terveystarkastuksia lapsille ja Hyvä sato -paketteja perheille.

Joulupukkisäätiö ja Suomen World Vision kampanjoivat yhdessä maailman lasten auttamiseksi. Säätiö on nimennyt järjestön viralliseksi kehitysyhteistyöjärjestökseen ja on tukenut sen työtä hankkimalla eettisiä joululahjoja World Vision -lahjakaupasta.

 

JP tarjoilee puuroa KeniassaJoulupukki2-1

 

Suomen World Vision on lasten elinoloja ja oikeuksia edistävä kristillishumanitaarinen kehitysyhteistyöjärjestö ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä. Kansainvälisesti World Visionin avun piirissä on 120 miljoonaa ihmistä. worldvision.fi

Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
YouTube
Pinterest